MEDYA

MasterChef’te şefleri çıldırtan anlar! Fatma Nur yine başrolde, ortalığı karıştırdı! Mehmet Şef, Danillo şef ve Somer Şef ilk kez bu kadar küplere bindi

Masterchef Türkiye’de dün akşam ortalık yine karıştı. Başrolde yine Fatmanur’un olduğu kavga bitmek bilmiyor. Bu defa şefler küplere bindi. Mehmet Şef, Danillo Şef, Somer şefi Daha önce hiç böyle görmediniz.

TV8 ekranlarında yayınlanan Master Chef Türkiye yarışmasında dün akşam kaptanlık yarışı vardı. Ancak kaptanlık yarışı sırasında Fatma Nur ve barış arasında çıkan kavga adeta şefleri çılgına çevirdi. Bir anda yarışmacının birbirine girmesi ve kavganın daha da uzaması ile birlikte ekran başında izleyenlerde şaşkına döndü. Fatma Nur’un sürekli kavgacı tavırları bu defa şefleri de çileden çıkardı. İşte MasterChef’in 76. bölümde yaşananlar.

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması MasterChef Türkiye’de gerilim bitmiyor. Özellikle Fatmanur’un sürekli kavgacı tavırları artık şefleri de çileden çıkarıyor. Yarışmanın dün akşam ekranlara gelen bölümünde tansiyon bir kez daha yükseldi. Fatma Nur ve barış arasında başlayan kavga ve kavga sırasında düşen seviye şefleri adeta çileden çıkardı. Peki, MasterChef Türkiye’de neler yaşandı? MasterChef son bölümde yaşananlar ve detaylar haberimizde…

FATMA NUR VE BARIŞ KAVGASI SEVİYEYİ DÜŞÜRDÜ

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu Master Chef Türkiye yarışmasında heyecan hız kesmeden devam ediyor. Zaman zaman gerginliklerin de yaşandığı yarışma programında özellikle dün akşam Fatma Nur ve barış arasında kaptanlık oyunu öncesi çıkan kavga sinirleri iyice geldi. Fatma Nur ve Barış kavgası resmen şefleri çıldırttı. Seviyenin giderek düştüğü tartışmaya ünlü şefler müdahale etmek zorunda kaldı.

FATMA NUR AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Fatma Nur’un geçtiğimiz haftadan kalan hırsı Bugün gün yüzüne çıktı. Barış’ın Kaptan olduğu takımda potaya sokulan Fatma Nur, kaptanlık oyunu öncesinde yaptığı açıklamalarla gerginliği tırmandırdı. Fatma Nur Barış’a hedef alan açıklamalarında, “Madem burada herkesin adaleti değişiyor, benim de adaletim değişti. Ben burada geçen tabağı yazmayabilirim ama Barış’ın tabağı geçse de geçmese de onu potaya göndereceğim. Olur da son 3’e beraber kalırsak ben giderim, o gider hiç fark etmez. Ama Onu o potaya sokmak gerçekten çok istiyorum. Çünkü onun potada yaptıkları sebebiyle çok kötü oldum ben. Cevap bile veremedim.” dedi.

BİR ANDA TANSİYON TAVAN YAPTI

Fatma Nur ve Barış arasında başlayan tartışma da gerginlik barışında kavgaya dahil olması ile birlikte bir anda yükseldi. Fatma Nur için iki yüzlü diyen Barış, “Ben arkadaşın o söylediklerine cevap vermiyorum. Benim için söylediklerinin hiçbir hükmü yok. Gönderebiliyor ise göndersin beni. Burası er meydanı. Ben iki yüzlü insanları sevmem. Arkadaşın ikiden de fazla yüzü var. Artık onun hakkında konuşmak istemiyorum. Sizin karşınızda saygısızlık yapmak da istemiyorum. Ben onu takmıyorum” dedi.

Başa dön tuşu