GENEL

Son Dakika Nurettin Demirtaş öldü mü? Nurettin Demirtaş kimdir?

Son dakika Nurettin Demirtaş öldürüldü mü? Nurettin Demirtaş öldü mü yaşıyor mu merak ediliyor. Sosyal medyada bir çok kişi Nurettin Demirtaş öldüğünü ifade ediyor. Peki Nurettin demirtaş kimdir? Nurettin Demirtaş öldü mü kaç yaşında?

Son Dakika Nurettin Demirtaş kimdir?

Günün en çok merak edilen kişileri arasında yer alan Nurettin Demirtaş öldü mü? Nurettin Demirtaş yaşıyor mu kaç yaşında nereli sorusu oldu.

2007 2008 yılları arasında Demokratik Toplum Partisi eş genel başkanı olarak görev yapan Nurettin Demirtaş, 1972 doğumlu. HDP başkanı Selahattin Demirtaş’ın kardeşi olarak bilinen Nurettin Demirtaş, PKK üyesi olduğu biliniyor. Nurettin Demirtaş’ın PKK’da eğitim komite üyesi olarak örgüt kadrosunda yer aldığı biliniyor.

Nurettin Demirtaş öldü mü?

Sosyal medyada sabah saatlerinden itibaren Nurettin Demirtaş öldürüldüğü haberleri paylaşıyor. Şu an için HDP tarafından bu bilgi teyit edilmedi. Nurettin Demirtaş’ın PKK’da etkin biri olduğu ve öldürülmesi durumunda Bakanlık tarafından da açıklama yapılması bekleniyor.

1972 doğumlu olan Demirtaş, Muğla Üniversitesi işletme fakültesinde okuduğu ve 1991 yılında PKK terör örgütü üyesi olduğu için eğitim hayatına son verilmişti.

Başa dön tuşu