SPOR

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi

Süper Lig’de mücadeleler hız kesmeden devam ederken 5. hafta öncesinde şampiyonluk oranları güncellendi. Bilindiği gibi Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni sezonuna güzel bir başlangıç yapmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Ancak sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında sezonun ilk mağlubiyetini yaşamıştı.

Süper Lig’de mücadeleler hız kesmeden devam ederken 5. hafta öncesinde şampiyonluk oranları güncellendi. Bilindiği gibi Fenerbahçe, Süper Lig’in yeni sezonuna güzel bir başlangıç yapmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Ancak sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta Konyaspor maçında sezonun ilk mağlubiyetini yaşamıştı. Yeni sezonda ilk mağlubiyetini Konyaspor karşısında alan Fenerbahçe, hala şampiyonluk yolundaki en güçlü aday. Süper Lig’de 5. hafta öncesinde şampiyonluk oranları güncellenirken sezona iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe’nin oranı 3.00’ten 3.25’e yükseldi. İşte güncellenen Süper Lig şampiyonluk oranları ve tüm detaylar…

FENERBAHÇE AÇIK ARA ÖNDE

Süper Lig’in yeni sezonu yine çok heyecanlı başladı. Yeni sezonda 5. hafta öncesinde şampiyonluk oranları da güncellendi. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında sezonun ilk mağlubiyetini yaşamıştı. Fenerbahçe’nin oranı 3.00’ten 3.25’e yükselirken sarı lacivertliler hala açık ara şampiyonluğun en güçlü adayı olarak karşımıza çıkıyor.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’IN ORANLARI DÜŞTÜ

Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi. Fenerbahçe, 3..00’ten 3.25’e yükseldi. Derbide Galatasaray ile berabere kalan Trabzonspor’un oranı 3.90 olarak değiştirildi. Galatasaray ve Beşiktaş’ın oranları ise geçtiğimiz haftaya göre düşüş gösterdi ve her iki takıma aynı oran verildi. Bu durumda Galatasaray’ın 4.50 olan oranı 4.20’ye düştü. Beşiktaş’ın 5.50 olan oranı da 4.20’ye çekildi.

TAKIMLARIN GÜNCEL ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Fenerbahçe: 3.25

Trabzonspor: 3.90

Galatasaray: 4.20

Beşiktaş: 4.20

Başakşehir: 18.00

 

Başa dön tuşu