YÜREĞİR

Adana Yüreğir Halk Eğitim Merkezi’nde çocuklar sporla buluşuyor

Adana’da Yüreğir Halk Eğitim Merkezi çocuklara her yıl ücretsiz spor kursu vermeye devam ediliyor. Her yıl ücretsiz spor kurslarından 8 bin çocuk faydalanıyor.

Adana’da Yüreğir halk eğitim merkezi her yıl çocuklara ücretsiz spor kursu düzenlemeye devam ediyor. Yüreğir Halk Eğitim Merkezi müdürü Cemil Meşe, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çocukların yetenekli oldukları spor alanlarında uzman antrenörler aracılığı ile eğitim aldıklarını söyledi.

KURSLARA HER YIL 8000 ÇOCUK KATILIYOR

Adana Halk Eğitim Merkezi müdürü Cemil Meşe, her yıl kurslara 8 bin kişinin katıldığını belirterek “Çocuklar merkezde aldıkları eğitimlerle milli sporcu olmaya kadar gidiyorlar. Yetiştirdikten sonra üniversitelere kazandırdığımız ve sonrasında öğretmen olan sporcularımız da var.” dedi.

ÖNEMLİ BAŞARILARA DÖNÜŞÜYOR

Yüreğir halk eğitim merkezinde atletizm antrenörü olan Tolga Özer de yaptığı açıklamada sporculara verilen eğitimin önemli başarılara dönüştüğünü belirterek, Merkezde atletizm eğitimi alan 12 yaşındaki Ebru Ertuğrul’un hızlı koşması sayesinde yönlendirildiği kurs aracılığı ile madalyalar kazanmasının sağlandığını dile getirdi. 12 yaşındaki Ebru Ertuğrul şu anda milli formayı hedefliyor.

Başa dön tuşu