GENEL

Zabıta ekipleri maske, dezenfektan ve kolonya dağıttı

Karaisalı ilçesinde belediye ekipleri tarafından kamu kurumları, özel kuruluşlar başta olmak üzere toplu kullanım alanları ve ilçeye bağlı 62 mahallenin tamamında dezenfekte çalışmaları yapılırken, zabıta ekiplerinin ise vatandaşlara  ve esnaflara maske, dezenfektan ve kolonya dağıtımı devam ediyor.

Vatandaşlara evde kalmaları yönünde uyarılarda bulunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, " Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için her şeyden daha önemlidir. Belediye ekiplerimiz kamu kurumları, özel kuruluşlar, başta olmak üzere toplu kullanım alanları ve mahallelerimizde düzenli olarak dezenfekte çalışması gerçekleştiriyorlar. Zabıta ekiplerimiz esnaflarımıza ve zorunlu hallerde dışarı çıkan hemşerilerimize maske, dezenfektan ve kolonya dağıtımı yaparken, gerekli bilgilendirme ve uyarılarda bulunuyorlar. Korona virüsle mücadele kapsamında Karaisalı Belediyesi olarak biz gerekli tedbirleri alıyoruz. Vatandaşlarımıza da evde kalmaları yönünde sık sık uyarılarda bulunuyoruz. İnşallah bu virüs illetini kısa sürede hep birlikte yeneceğiz" dedi.

İlçe halkı ise gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Aslan’a ve belediye personellerine teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu