YÜREĞİR

YÜREĞİR’İN BÜTÇESİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Yüreğir'de bütün meclis üyeleri ile 'Yüreğir İttifakı' kurduk diyen Başkan Kocaispir iddialı bir bütçe yaptıklarını belirtti. Yüreğir'in her kuruşunun takipçisi olacaklarını vurgulayan Başkan Kocaispir ''Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde çok güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz'' dedi. Yüreğir Belediyesinin 2020 yılı mali bütçesi 336 milyon lira olarak kabul edildi.

 

GELİRLERİ ARTIRACAĞIZ

Yüreğir Belediyesi'nin gelirlerini artırmak için çalışacaklarını belirten Başkan Kocaispir ''Dışarıda ciddi bir alacağımız var. Vatandaşlarımızla görüşüp borçlarını ödeme konusunda yardımcı olacağız. Belediyemizin kullanmadığı kayda değer gayrimenkullerimizi şeffaf bir şekilde satarak belediyemize gelir elde edeceğiz. Belediyemize ait gayrimenkullerin tekrar  kira tespitini yapacağız. Gerçek değerler üzerinden kiraya vereceğiz.'' diye konuştu.

 

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Kentsel dönüşümün zor ve meşakkatli bir iş olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ''Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Ortak akılla bir sonuç alınacağını düşünüyoruz. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile ilgili çok özel planlarımız var. Burası yapacağımız yeniliklerle Yüreğir'in cazibe merkezlerinden biri olacağını düşünüyoruz. Millet Bahçemizi de içerisine yapacağımız yeniliklerle bir çok vatandaşımızın ziyaret ettiği bir merkez haline getireceğiz.

 

Adana'nın en güzel yolları, parkları Yüreğir'de olacak. İşi başından sıkı tutuyoruz. Çıkmaz sokakları açmak için hazırlanıyoruz. Parkı olmayan mahallelerimiz var. Kamulaştırma yapıp bu mahallelerimize park yapmayı planlıyoruz.'' şekline konuştu.

 

YÜREĞİR'DE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

 

Yapılacak olan bütün çalışmalara bütün meclis üyelerinin de destek olmasını, katkı koymasını isteyen Başkan Kocaispir ''Biz Yüreğir'de meclis üyelerimizle birlikte Yüreğir ittifakı kurduk. Yapılacak bütün çalışmalara bütün meclis üyelerimizin katkı koymasını bekliyoruz. Şuana kadar bütün kararlarımız oy birliği ile meclisten geçti. Yüreğir Belediye Meclisi olarak önümüzdeki 5 yılda çok güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum.'' diyerek uyumlu çalışmanın hizmete de yansıyacağını belirtti.

 

Başa dön tuşu