YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE YEP YENİ BİR SÜREÇ BAŞLIYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Karacaoğlan Mahallesi'nde Aksa Çukurova Doğalgaz Anonim Şirketinin doğalgaz borusu döşeme çalışması başlaması dolayısıyla yapılan törende yaptığı konuşmada Yüreğir'de yeni bir dönemin başladığını belirterek '' Doğalgazın kullanım kolaylığını, konforunu ve en önemlisi ekonomikliğini bilmeyen yok. Yüreğir'de doğalgazın yaygınlaşması için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Elbirliği, gönül birliği ile vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Karacaoğlan Mahallesi'nde yapılan törene Başkan Kocaispir'in yanı sıra AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan, İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt,Kadın Kolları Başkanı  Sevil Can ve Aksa Gaz Bölge Müdürü Tufan Duman meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Yüreğir'de gaz kullanımının ve yatırımların artması için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Kocaispir ''Doğalgaz ucuz, temiz ve çevreci bir yakıt. Yüreğirli vatandaşlarımız bu yakıttan faydalanmayı hak ediyor. Aksa Gaz Adana için 75 km yatırım ayırmış. Bunun çoğunun Yüreğir'e yapılması için çalışacağım. Bölge müdürümüzle işbirliği ve diyalogumuzu artırarak Yüreğir'e daha fazla doğalgaz hattı döşenmesi için ugraşagız. Yüreğirli vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Hayırlı olsun. Yüreğir'e yapılacak yatırımları her zaman destekleyeceğiz, takipcisi olacağız. Yatırımcılarımıza kapımız her zaman açık olacaktır. '' diyerek ilçeye yapılacak olan yatırımların takipçisi olacaklarını ve destekleyeceklerini belirtti.

 

Aksa Gaz Bölge Müdürü Tufan Duman doğalgazın geldiği bölgeye artı bir değer kattığını söyledi. Başkan Kocaispir'e yardımları ve destekleri için teşekkür eden Aksa Gaz Genel Müdürü Tufan Duman  ''Doğalgaz çevreciliği, ekonomikliği,bulunduğu yere, eve, mahalleye önemli bir değer katmaktadır. Belediye başkanımızın iyi niyetli yaklaşımı, vatandaşlarımızın arz talep dengesi de gözetilerek Yüreğir'e ayrı bir önem vereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun.'' dedi.

 

Başa dön tuşu