YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE YENİ BİR BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ

Muhtarlarla birlikte iftar yapan Başkan Kocaispir muhtarların tek amaçlarının mahallelerine hizmet etmek olduğunu belirtti. Muhtarlar ve eşleriyle sohbet eden Başkan Kocaispir, ''Öncelikle Ramazan ayınız mübarek olsun. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’in evlerinize huzur, sofralarınıza bereket, kalplerinize güzellik getirmesini temenni ediyorum.

 

Muhtarlarımız bizim uç beylerimizdir. Bundan sonra muhtarlarımızla yakın temas içerisinde olacağız. Onların ve bizim tek amacımız halkımıza hizmet etmektir. Birbirimize karşı samimi ve sabırlı olacağız. Muhtarlık müessesesi; demokrasimizin, yönetim sistemimizin, kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın en önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol üstlenirler. Halkımızın tercihi ve seçimiyle iş başına gelmiş muhtarlarımız, bizlerin de baş tacıdır. El ele, omuz omuza verip hizmet edelim. Gökkubede hoş bir sada bırakalım.'' dedi.

 

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Yüreğir'de yeni bir başarı hikayesi yazacaklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ''Muhtarlarımız ve biz zor bir kamu görevi yürütüyoruz. Yüreğir'de hizmetleri daha hızlı yapmak için yeni araç gereç alacağız. Temizlik ve park bahçeler ekiplerini güçlendireceğiz. Yüreğir'de stabilize artık tarihe karışsın istiyoruz. Sorumluluğumuzda olan bütün yerlere sıcak asfalt yapacağız.

 

KUZEY DE BİZİM GÜNEY DE BİZİM

Ben artık tüm Yüreğirli vatandaşların başkanıyım. Yüreğir'deki bütün mahallelere eşit hizmet götüreceğiz. Bütün mahallelere gidip vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla iç içe olacağız. Siz beni başkan yaptınız. Ben de sizi mahcup etmemek için var gücümle çalışacağım. Hiç kimsenin ırkına, diline bakmayacağım. Bana ne kadar oy vermiş demeyeceğim. Mahallelerimizin öncelikli ihtiyacı ne varsa o yapılacaktır.'' şeklinde konuştu.

 

Başa dön tuşu