SARIÇAM

Yarınların Umudu Gençler

Adana Merkez Parkta gerçekleşen piknikte açıklamada bulunan Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  Belediye olarak hazırlanan ve uygulamaya hak kazanan projede çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarının sağlanması ve faydalı alanlara yönelimleri amacıyla yapılan proje kapsamında bu pikniğin düzenlendiğini ifade etti.

 

Piknik için çocukların evlerinden servislerle alınarak Merkez Parka gelmelerinin de sağlandığını belirten Bilal Uludağ, ilçede Milli Eğitime bağlı okullarda eğitim gören 7-14 yaş aralığındaki dezavantajlı çocukların projeden faydalandığını ifade etti.

 

Bilal Uludağ, proje kapsamında toplamda 650 öğrenciye piknik yapma imkânı sağlanacağını da belirterek,” Belirlenen süreçlerde ‘Yarının Umudu Gençler’ projesiyle çocuklarımız piknik yapmış olacaklar.  Bu tür sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere belediye olarak her zaman destek verdik.  Proje kapsamında ayrıca 2018 yılı boyunca çocuklarımıza uzman eğitimciler tarafından masa tenisi ve izcilik kursları verildi ve başarıyla tamamlandı.  Bundan sonra kalan bölümlerde tiyatro ve müze gezileri de yapılacak. Projede emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

 

Pikniğe katılan çocuklar gönüllerince eğlenirken, Başkan Bilal Uludağ, onlarla yakından ilgilenerek güzel bir gün geçirmelerini sağladı. Pikniğe katılan çocuklar ise kendilerine böyle bir imkânı tanıyan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu