SPOR

Taekwondo Müsabakaları Tamamlandı

Gençler Yüzme Müsabakaları Rıza Salih Saray Yüzme Havuzunda, Genç Kızlar/Erkekler A Hentbol ile Gençler Taekwondo Müsabakaları Asım Savaş Spor Salonunda, Bilek Güreşi Müsabakaları Yüreğir Gençlik Merkezinde ve Genç Erkek/Kız Futsal Müsabakaları Nihat Geven Spor Salonunda yapıldı. Yoğun bir katılımın gözlendiği tüm müsabakalarda izleyicilerin coşkusu ve heyecanı görülmeye değerdi.

 

Müsabakaların ödül töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır şunları kaydetti; “ Okul sporları tüm branşlarda hız kesmeden devam ediyor. Sporcularımızın katılımı ve yoğun seyirci coşkusu bizleri her defasında mutlu ediyor.  Gayemiz daha çok sporcu kazanımı sağlamak ve onları gelebilecekleri en yüksek derecelere ulaştırmaktır. Başarılı olan sporcu kardeşlerimi kutluyor ve bir sonraki müsabakalarda Adana’mızı en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.  Bu duygularla başta bizlerin her daim yanımızda bulunarak desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

Müsabakaların sonunda dereceye giren sporcuların madalyalarını İlçe Gençlik ve Spor Müdürleri, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü, Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Yüzme Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Hentbol İl Temsilcisi Atilla Güneş, Taekwondo İl Temsilcisi Atilla Dönmez, hakemler ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi.

Başa dön tuşu