SEYHAN

Seyhan Belediyespor mutlu döndü

PEHLİVAN: RAHAT KAZANDIK

Deplasmanda Maraş Atıcı Gençlik karşısında iyi bir oyun sergileyerek 3-0’lık net bir galibiyet elde ettiklerini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Antrenörü Serdar Pehlivan, “ Lig hazırlıklarımız çok  iyi geçti.  Maraş deplasmanından  iyi bir skor ile dönmemiz bunun göstergesidir. Henüz yolun başındayız. Başarılı sonuçlar alarak hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Maraş temsilcisi Atıcı Gençlikspor karşısında alınan galibiyeti çabuk bir şekilde unutmaları gerektiğini belirten  Pehlivan konuşmasını şöyle tamamladı, “ Başarılı bir sezon geçirmek arzusundayız. Bunun içinde disiplinli bir şekilde çok çalışmamız gerekir. Beklentileri boşa çıkartmayacağımızı düşünüyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen  Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyorum.”

 

2.HAFTA RAKİP İSLAHİYE ANADOLU LİSESİ

Seyhan  Belediyespor  Erkek Voleybol  takımı  ligin ikinci haftasında Pazar günü  Menderes  Spor Salonu’nda,  Saat:14.00’te  İslahiye Anadolu  Lisesi  Spor Kulübü’nü konuk  edecek.  Mavi-Beyazlı ekibin sporcuları ikinci hafta oynayacakları müsabakayı  da kazanacaklarına olan inaçlarının yüksek olduğunu  belirttiler.

 

KADINLAR MAĞLUP

Bu arada, 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı ilk maçında geçtiğimiz  Pazar günü  Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Mersin İktisas Okulu’na 3-1 yenildi.

Başa dön tuşu