SEYHAN

Seyhan Belediyespor kaybetmiyor

6 puana yükseldi

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanılan ve kalabalık bir futbolsever kitlesinin izlediği 90 dakika mücadelesi’nde Seyhan Belediyespor’u, Baklalıspor karşısında galibiyete taşıyan golleri Oğuzhan Gencer, Serbay Avcı, Oğuzhan Yücel ve Mert Kiri kaydetti.  Zorlu müsabakayı kayıpsız kapatarak 6 puana yükselen Mavi-Beyazlılar ligin ilk haftasında da Denizli Mithatpaşaspor’u 3-1 mağlup etmişti.

 

Arslan ve Sayında’dan

galibiyet kutlaması

Seyhan Belediyespor’u, Baklalıspor karşısında Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Nesrin Arslan, Seyhan Belediyesi İşletmeler Müdürü ve Seyhan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Semih Sayında da yalnız bırakmadı. Arslan ve Sayında, alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladıklarını belirterek başarılı sonuçlar almaya devam edeceklerini söylediler.

 

Rakip Akkapıspor

İlk iki haftayı kayıpsız kapatan Seyhan Belediyespor bu hafta sonunda Akkapıspor ile karşılaşacak.  Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörleri Fuad Kınalı, Cem Hallaceli ve Alper Yeşil, “ Geride kalan haftaları unuttuk. Akkapıspor maçına odaklanmış vaziyetteyiz. Hedefimiz iyi oynayıp galibiyet serisini devam ettirmek” şeklinde konuştular.

 

Başa dön tuşu