SPOR

Seyhan Belediyespor’da 2.yarı hazırlığı

Antrenör  Fuad Kınalı, “ Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmekteyiz.  Futbolcularımın performansından son derece memnunum” dedi.

SALONDA ÇALIŞTILAR

2.yarı hazırlıkları çerçevesinde salonda kuvvet çalışması yaptıklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad  Kınalı, “ Herşey yolunda gidiyor. İlk yarıya oranla daha iyi neticelerin altına imza atıp fazla puan toplamak düşüncesindeyiz.  Bunu da gerçekleştirecek güce sahip olduğumuz kanısındayım.  Devrenin ilk haftasında maçımızı Denizli Mithatpaşaspor ile oynayacağız. 3 puana uzanıp moral depolamak istiyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZ AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Genç, koşan ve disiplinli bir kadroya sahip olduklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kınalı, “ İkinci yarı ilk yarıya oranla daha çetin geçecek.  Çekişmeli  bir tavan ve taban mücadelesi nin yaşanacağı devrede bize yakışan performans sergilemeye kararlıyız. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başa dön tuşu