SANAT

ŞERMİN VE HATİP’İ POLİS BASTI!

İkisini gördüğünden bu yana gözünü üzerlerinden ayırmayan Saniye, Adana”da tutulan evi de buldu, mahalleden bilgiyi de topladı. En son gözüyle de sabah evden çıkan Hatip’i görünce, Naciye’ye bir haber uçuruldu ve evi polis bastı!

Şermin ve Hatip zina suçundan 10 gün cezaevinde kaldı!

 ZÜLEYHA YILMAZ’A “GİTME” DEDİ!

Züleyha ile iki kelime konuşabilmek için tetikte bekleyen Yılmaz, nihayet bir gece Züleyha’ya garajda denk geldi!  İki eski sevgili, başka ailelerin parçaları olarak yan yana evlerde oturmanın acısı içinde yine birbirlerinden vazgeçemediler! Yılmaz, Züleyha’yı daha fazla üzmemek için gideceğini söyledi ama bu kez Züleyha “gitme” dedi!

BEHİCE FEKELİ’Yİ OYUNA GETİRDİ!

Müjgan, Halasına artık Fekeli ile aynı evde kalmasının münasip olmadığını söylemeye gitti ama evde eli boş döndü. Fekeli konağının hanımı olmayı kafasına koyan Behice, bunu lehine çevirmek için, Fekeli’yi bavulları ile karşıladı! Müjgan ile tartıştığını, artık burada da kalamayacağını söyleyerek, Fekeli’nin vicdanlı kalbine bir oyun sergiledi. Ve başarılı oldu, Fekeli evi kendi evi gibi görmesini söyleyerek, Behice’yi eve yerleştirdi.

ŞERMİN’İN İNTİKAMI ACI MI OLACAK?

Cezaevinde Hünkar ve Fekeli’nin başbaşa buluştukları yeri öğrenen Şermin, çıkar çıkmaz, intikam planını hazırladı.

Fekeli ve Hünkar, dertleşirken, Şermin’in gözünün üzerlerinde olduğundan habersizdi. Üstelik Şermin, Saniye gibi sadece kendi gözleriyle görmeye gelmemişti, boynunda bir de fotoğraf makinası vardı!

 

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe 20:00’de ATV’de.

Başa dön tuşu