SARIÇAM

Sarıçam’ı Birlikte Yönetiyoruz

Daha önce de defalarca ilçe halkıyla bütünleşen Başkan Uludağ, Gökbuket, Hakkıbeyli ve Beyceli mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti. Başkan Bilal Uludağ ziyaretleri sırasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alış-verişinde bulunuyor. Gittiği yerlerde çocuk, genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Uludağ, hizmetlerine halktan da aldığı destek ile hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. 

Mahalle ve esnaf ziyaretlerine her zaman devam edeceğini de vurgulayan Bilal Uludağ,” Sorunları çözmek için elbirliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin temel hizmetleri kadar Sarıçamlılarla da birlikte olmayı önemsiyorum. Bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren hemşerilerimiz bizim için önemli ve bize sunacakları görüşleri değerlidir.”dedi.

Bilal Uludağ, Sarıçam’ı yaşanabilir bir şehre dönüştürmek için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini de anlatarak, Sarıçam için yaptıkları projelerin büyük bölümünü hayata geçirdiklerini ifade etti. Uludağ,”Bir süredir ilçemizde devam eden Doğalgaz ve elektrik kabloların yer altına alınma çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu nedenle birçok yerde bozulan yolların yapım çalışmaları başladı ve hızla sürüyor. Eskiden köy statüsünde olan birçok mahallemizin sokaklarını ya asfalt, ya da parke taşı yaptık. Planlanan doğrultuda hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu tür ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. ”diye konuştu.

Başkan Uludağ,  ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklara oyuncak hediye etti. Bu arada Gökbuket, Hakkıbeyli ve Beyceli sakinleri ise mahallelerinde yaptığı hizmetler ve ziyaret nedeniyle Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a memnuniyetlerine dile getirerek, teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu