SARIÇAM

Sarıçam Belediyesinde Ev ve Süs Hayvanları Satışı yapanlara yönelik seminer

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eğitim proğramlarını önemsediklerini belirterek, bunlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Ev ve Süs Hayvanları, Satışını Yapan Ya da Yapacak Olanlara Yönelik Sertifikalı Eğitim Programı 2 gün boyunca devam etti. Proğrama eğitimci olarak ise Doğa ve Milli Parklar Veteriner Hekimi Eyüp Turabik, Mühendis Nagihan Balpınar, Sarıçam Belediyesi Veteriner Hekimi Aylin Akiz, Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Ayşe Halıgür, Yrd. Doç. Dr. Evren Esin. Yrd. Doç. Dr. Bilge Kağan Tekelioğlu, Yrd. Doç. Dr. Sinan Kandır, Yrd. Doç. Dr. Funda Eşki ve Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse konuşmacı olarak katıldı.

 

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere verilen eğitimde kursiyerlere ,”Hayvan Hakları, Hayvan Davranışları, Bakımı ve Beslenmesi, Hayvan Ekolojisi ve Hayvanlarda İlkyardım” konuları anlatıldı.

Eğitim proğramı sonucunda ise katılımcılar ve 75 kursiyere Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından sertifikaları verildi. Bilal Uludağ,” Belediye olarak ilçe halkımıza yönelik eğitim proğramlarına önem veriyoruz. Kursumuzun yapılamasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.”diye konuştu.

Başa dön tuşu