SARIÇAM

Sarıçam Belediyesi’nde Umre heyecanı

Sarıçam Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen meclis toplantısı öncesinde isimleri daha önceden belirlenenler için kura çekimi yapıldı. Kura çekimine Başkan Bilal Uludağ,  MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, yönetim kurulundan bazı isimler ve birim müdürleri de katıldı. Sarıçam Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve Sarıçamda Yaşam Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen Ücretsiz Umre organizasyonda, kura çekimine müftülüğe bağlı 53 Kur’an kursundan 45-65 yaş arası 417 kadın katılmaya hak kazandı.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, genelde dar gelirli olan vatandaşları ücretsiz Umre ziyaretine göndermek için yapılan kura çekiminin hayırlı olması dileğinde bulundu. Uludağ, “ İlk kez yapılan uygulama ile 16-30 Mart 2018 tarihleri arasında 4. Dönem 21 Tur ile Umre programını müftülüğümüz ve Sarıçamda Yaşam Derneği ile gerçekleştirdik.  Kura çekilişi sonunda ise 30 kişi asil ve 10 kişi de yedek kişiler belirlendi. Buradaki amaç vatandaşlarımızın o güzel kutsal topraklarını gidip görmelerini sağlamak.  Mart ayı içerisinde ücretsiz olarak İnşallah Umre ziyaretine 30 şanslı vatandaşımızı göndereceğiz. Şimdiden buralara gidecek kardeşlerimizin ibadetlerini ve ziyaretlerini Cenab-ı Allah kabul etsin. Kura çekiminde çıkan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

Kura çekimini önce meclis üyeleri, katılımcılar birim müdürleri ve son olarak ise Belediye Başkanı Bilal Uludağ yaptı. Çekilen kura çekimi sonucunda ise Ücretsiz Umre ziyaretine gitmeye hak kazanan 30 asil ve 10 yedek kadın belirlendi.  

“ASİLLER:

 Fatma Kaya, Hatice Gücük, Gülsüm Güvenç, Meşure İnanç, Gülsüm Sağır, Döndü Küçüker, Arife Yılmaz, Sergül Eşol, Hürriyet Karakoç, Neziha Özdemir, Cennet Aydın,  Atike Ateş,  Fikriye Sarıkaya, Raziye Çelik, Emine Akkoç, Aynur Çakıt, Sevgüllü Altuk, Suna Gezer, Şadiye Güder, Nuriye Öndeş, Ferdana Avcu, Fadime Akkaya, Fadime Türk, Azime Turgut, Galibe Kaya, Gönül Durdane Karatekin, Fatma Kaya, Ayşe Zerek, Ayşenur Serin, Meral Şimşek.

YEDEKLER:

Necla Özdemir, Elife Bayram, Emine Baykan, Şükran Yılmaz, Nurşen Işık, Fazilet Özcan, Meryem Yalçın, Ayşe Akyakar, Aysel Ekinci, Şerife Kaya.”

Başa dön tuşu