SPOR

Salon Sporları’nda Seyhan fırtınası

 Birinci ligde Adana’yı temsil eden Hentbol takımı deplasmanda Aydın PTT’yi 30-19,  2.Ligde mücadele eden Erkek Voleybol takımı Adıyaman İlim Kültür ekibini 3-0 yenerken Büyükler Erkek Basketbol takımı ise Koza Spor Kulübünü 117-53 mağlup etme başarısı gösterdi.

BİLBEK: SPORCULARIMI KUTLUYORUM

Deplasmanda Aydın PTT’yi iyi bir oyun sonrası yenerek haftayı mutlu kapadıklarını belirten Seyhan  Belediyespor  Antrenörü Mehmet  Bilbek, “ Rakibimiz karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan istediğimizi alarak ayrıldık. Sporcularımızı kutluyorum. Bundan sonra önümüzdeki maçları düşüneceğiz.  Adana’yı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edebilmenin uğraşını veriyoruz. Bunu da gerçekleştirebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

PEHLİVAN: RAHAT KAZANDIK

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Antrenörü Serdar Pehlivan, “Adıyaman İlim Kültür takımı karşısında  rahat bir kazandık. Bugüne kadar oynadığımız 6 maçta 5 galibiyet bir yenilgi aldık. Başarılı bir grafik çizmekteyiz. Daha da iyi olabilmenin hesapları içerisindeyiz. Sporcularım kendilerine verilerin görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Önümüzdeki müsabakalardan da bize yakışan neticeler ile ayrılacağımız inancındayız” diye konuştu.

EKİCİ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Ligin ilk haftasında Çukurova Üniversitesini 106-48, ikinci hafta da ise Koza Spor Kulübünü 117-53 gibi farklı skorlar ile yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Seyhan Belediyespor Erkek Basketbol takımının Antrenörü Azizcan Ekici’de,  “İyi gidiyoruz. Henüz yolun başındayız.  Parolamız şampiyonluk. Engelleri bir bir aşmaya kararlıyız. Birlik ve beraberliğimiz bizi başarıya taşıyacaktır” dedi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Seyhan Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Bilbek,  Erkek Voleybol takımı Antrenörü Serdar Adıyaman ile Erkek Basketbol takımı Teknik Sorumlusu Azizcan Ekici, her zaman yanlarında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ettiklerini de sözlerine eklediler.

 
 
 
 

Başa dön tuşu