YAŞAM

SAĞLIKLI BAYRAMLARDA BULUŞACAĞIZ

Sümer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında salgın ve ekonomik sıkıntılar içinde geçen bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirten Sümer “Temennimiz Ramazan ayında ettiğimiz duaların kabul olması ve bu kötü günleri bir an önce geride bırakmamızdır” dedi. 

CHP’li Sümer, bayramların toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve beraberlik duygularının en güçlü yaşandığı zamanlar olduğunu dile getirerek mesajında şunları söyledi: 

COŞKUMUZ AZALMAYACAK

Sahipken kıymetinin farkında olmadığımız değerlerimizi bu zor dönemde hatırlamış olduk. Belki sevdiklerimizden ayrı kutlayacağız ama bayram coşkumuz azalmayacak. 

Bir taraftan salgınla mücadele etmeye çalışırken bir taraftan ekonomik ve toplumsal sıkıntılarla baş etmeye çalışıyoruz. 

Yaşadığımız tüm zorluklara karşın umutsuz ve çaresiz değiliz. Yüzlerce yıldır bu topraklarda büyüttüğümüz dayanışma, yardımlaşma, bir arada yaşama duygusu ve kültürüyle bu zorlukları da aşacağız. 

Daha coşkulu, daha sağlıklı bayramlarda bulaşmak en büyük temennimiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarım. 

 

Başa dön tuşu