SANAT

Resim Sergisi Yarın Açılıyor

Seyhan Belediyesi, Altınoran Düşünce ve Sanat Platformu, Adana Lions Kulüpleri ve 20 sanat, eğitim ve meslek kuruluşunun birlikteliğinde düzenlenen serginin küratörlüğünü S. Haluk Uygur ile Mehmet Emin Arıcı üstlenmektedir.

 

Caludia Üzelgeçici, Hanife Uygur, İlknur Taşa, Mustafa Üzelgeçici, Pelin Emrahoğlu, Pakize Aksu, Semiran Bahçıvan ve İsmail Ökke küratör yardımcılığını yürütmektedir.

 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Vefat edene kadar Adana'yı resimleyen büyük usta Şemsettin Başkurt'un eserlerini, ilk kez hemşehrilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.  Ayrıca sergi, kentimiz için önemli bir değere sahip değerli ressam merhum Adnan Ateşok'un eserleri ile birlikte açılacak olması kentimizin kurtuluş gününü daha anlamlı kılıyor, diyerek serginin kent için önemini bir kez daha vurgulamıştır.  

 

Sergiye çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek vermekte

 

Serginin diğer ortakları ise; Adana Lions Kulübü, Beş Ocak Lions, Büyüksaat Lions Kulübü, Ceyhan Lions Kulübü, Çukurova Lions Kulübü, Koza Lions Kulübü, Reşatbey Lions Kulübü, Seyhan Lions Kulübü, Taşköprü Lions Kulübü, Toros Lions Kulübü, Yenibaraj Lions Kulübü, Yüreğir Lions Kulübü, Ziyapaşa Lions Kulübü, Adana Tabip Odası, Çukurova Sanat Girişimi, Adana Ressamlar Topluluğu, Adana Turizm, Galeri Claudia Schmidt, Birey Okulları ve Temel Etüt Eğitim Merkezi.

Başa dön tuşu