SAĞLIK

PROF.DR. FİKRİ AKDENİZ, SEYHAN SOROPTİMİST KULÜBÜ’NÜN KONUĞU OLDU

Seyhan Soroptimist Kulübü’nün düzenlediği ve Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil ve kulüp üyelerinin katıldığı toplantıda Çağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikri Akdeniz bir konuşma yaptı. Toplantının onur konuğu olarak katılan Akdeniz’in Atatürk ile ilgili sunumu büyük beğeni topladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gecenin açılış konuşmasını Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Fatoş Yüksel yaptı. Yüksel, Atatürk’ün hiçbir zaman yerinin dolamayacağını ve onun izinden her zaman gideceklerini belirtti.
Daha sonra gecenin onur konuğu Prof. Dr. Fikri Akdeniz in sunumuna geçildi. Akdeniz ‘’Atatürk’ün fikirleri evrenseldir, insancıl ve bilimsel temeller üzerine kurulmuştur. Atatürk’ün getirdiği fikir ve değişiklikler milli sınırlarımız içinde kalmamış evrensel derinliği ile büyük etkiler yaratmıştır. Onun ilke ve devrimleri her zaman yol gösterici olacak ve yolumuzu aydınlatacaktır’’ şeklinde konuştu.
Atatürk eksenli bir kitap yazma hazırlığı içinde bulunduğunu ifade eden Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil ise yaptığı konuşmada Fikri Akdeniz’in yaptığı konuşmayı zevkle dinlediği söyledi. Yeşil, ‘’Bence Atatürk kadar yanlış anlaşılan biri yoktur. Atatürk her zaman ben insanım demiş. Atatürk ne dinsizdi nede putlaştırılmış biriydi. O bir liderdi’’ şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu