ÜNİVERSİTE

Prof. Dr. Kibar’dan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde covid-19 servisinde hizmet veren doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanları karantina tedbirleri kapsamında görev sürelerinde ve 14 günlük karantina süresi boyunca Çukurova üniversitesi Yönetimi tarafından organize edilen konuk evi, otel ve yurtlarda kalıyor.

 

114 Sağlık Çalışanı Otel, Yurt ve Konukevinde Kalıyor
Çukurova Üniversitesi Yönetiminden alınan bilgiye göre, covid-19 servisinde hizmet veren sağlık çalışanları Çukurova Üniversitesi 1 ve 3 Nolu Konukevi, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Çukurova Üniversitesi Balcalı yerleşkesine en yakın olan Kut'ul Amare Öğrenci Yurdu ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde konaklamalarını sürdürüyor.  

 

Prof. Dr. Kibar’dan Sağlık Çalışanlarına Teşekkür
Covid- 19 salgının başladığı il günden itibaren hizmet veren sağlık çalışanları için gerekli tüm alt yapı ve gereksinimleri karşılayarak, salgınla mücadeleye hazırlıklı olduklarını ifade eden Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, 114 personelin karantina boyunca kalacak yer ve yemek ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti.

 

Salgınla mücadelede sağlık çalışanlarının özveri ile çalıştığını hatırlatan Prof. Dr. Kibar, sağlık çalışanlarına bu zor zamanlarda özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başa dön tuşu