SARIÇAM

Nikâh cüzdanları Havadan indirildi

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlatılan törene katılan vatandaşlara da birer bayrak dağıtıldı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü nikâh tarihi olarak tercih ederek Sarıçam Belediyesi Nikâh Memurluğuna müracaat eden 14 çift için Sarıçam ilçesi Bayraklı Parkta bulunan açık alanda özel bir nikâh töreni düzenlendi.

 

BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLUN

Özel olarak hazırlanan masada Başkan Uludağ tarafından nikâhları kıyılan genç çiftlere nikâh cüzdanları İnsansız Hava Aracı (Drone) ile havadan indirilerek verildi. Başkan Bilal Uludağ, Nikâh sonrası ise çiftlere birer Kuran-ı Kerim ile Türk bayrağı hediye ederken, törene katılan vatandaşlara da bayrak dağıtıldı.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  nikâh töreninde yaptığı konuşmasında,”Bu özel günün sizler için çok daha anlamlı olması adına Bayraklı Parkta yapılmasını uygun bulduk.  Sizler nikâh akdinin ardından üç aile oldunuz. Çiftlerimize birlikte adım atmış oldukları bu yolda sevgi ve saygının daim olduğu huzurlu bir aile yuvası ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

 

Öte yandan 14 Şubat’ta saat 14.00’da nikâh kıymak için gün alan 14 çift ise, Başkan Uludağ’a kendilerine böylesine güzel bir nikâh töreni yaşattığı için teşekkür ederek,” Diğer günlerde olabilirdi. Ancak aylar öncesinden bu günü seçtik ve nikâh için başvuru yaptık. Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız Bilal Uludağ’a tekrar teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştular.

 

Genç çiftler nikâh törenleri öncesi ve sonrasında balonlarla hazırlanan kalp içinde günün anısına fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Nikâh törenine katılan davetlilere ise pasta kola ikramında bulunuldu.

Başa dön tuşu