ÇUKUROVA

Mola Evi projesi start alıyor

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her hafta aksatmadan gerçekleştirildiği Halk Günü toplantısı, bu hafta da yapıldı. Başkan Çetin Halk Gününde vatandaşların sorun, şikayet ve önerilerini dinledi, çözümleri konusunda ilgili birim amirlerine talimat verdi.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Gününde yaptığı konuşmada, seçim öncesi söz verdiği projelerden biri olan Mola Evi’nin en kısa zamanda hayata geçirileceği müjdesini de verdi. Mola Evi’nden engelli çocukların yararlanacağını belirten Başkan Çetin, “Engelli anneleri haftanın iki günü buraya çocuklarını emanet edebilecek ve kendi özel işlerini halledebilecekler” dedi. Başkan Çetin, projenin en kısa zamanda hayata geçirileceğini de söyledi.

 

YÜZÜNCÜYIL’A SEMT PAZARI

Seçim öncesi ne vaatte bulunduysa hepsini gerçekleştireceğini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Öncelikle yılan hikayesine dönen Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı’nı yapacağız. ‘Yılan hikayesine döndü’ diyorum çünkü, geçen dönem 4 kez ihale yapmamıza karşın çeşitli nedenlerle ihaleye giren olmamıştı. Yaz sonuna kadar bu pazarı hizmete açacağız. Ayrıca Adana Koop, Yurt ve Mavi Bulvar’da da kapalı semt pazarları sorununu çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, Halk Günü toplantısında 19 Mayıs’ın 100. Yıldönümü olduğunu hatırlatarak, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutladı.

Başa dön tuşu