SEYHAN

MİLLETİMİZ ZAFER YAZACAK

Seyhan’daki çalışmalarına CHP Adayı Akif Kemal Akay, Yüreğir’deki çalışmalara da Kamuran Karaca ile birlikte katılan Başkan Zeydan Karalar, partili partisiz tüm halkın sevgisiyle karşılanıyor. Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut’un da bir çok çalışmada yalnız bırakmadığı Zeydan Karalar, “Adana değişime ve dönüşüme hazır” dedi.

 

SEYHAN’DA DEVAM

Seyhan Belediyesi’nde 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, hizmetlerin devamı için halkın CHP’nin adayı Akif Kemal Akay’a destek vermesini istedi.

Akay’ın, bilge, dürüst ve iş bilen çalışkan birisi olduğunu kaydeden Başkan Karalar, “ Benim Seyhan’dan gitmeme üzelenler oluyor ama hiç üzelmesinler. Çünkü onları Akif Abiye emanet ediyorum. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı, Akif Akay’da Seyhan Belediye Başkanı olduğunda çok daha büyük hizmetler alacaksınız” diye konuştu.

 

YÜREĞİR KALKINMA ADIMI ATACAK

Yüreğir’in geri kalmışlığının sonlanmasını gerektiğini savunan Başkan Zeydan Karalar, bunu da Kamuran Karaca ile birlikte gerçekleştireceklerini kaydetti.

Yüreğir’in doğduğu yer olduğunu söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “Bu toprakların artık kötü gidişe dur demesi lazım. Yüreğir geri kalmış değil hızla kalkınan bir ilçe olması lazım. Kamuran Karaca’yı Yüreğir Belediye Başkanı seçtiğiniz zaman Büyükşehir Belediye Başkanı olarak benimde desteğimle kötü günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

ADANA’NIN KADERİ DEĞİŞECEK

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Kamuran Karaca da yaptıkları konuşmalarda Adana’nın kaderinin 31 Mart’tan sonar değişeceğini söyledi. Akay ve Karaca, “Zeydan başkanla uyumlu bir çalışmayla Adana’yı ve ilçelerimizi örnek birer kent haline getireceğiz” diye konuştu.

Başa dön tuşu