SPOR

Masa Tenisi Grup Müsabakaları Adana’da Gerçekleşti

Adana’nın ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakaları 22-23 Şubat 2020 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi, Lütfullah Aksungur Spor Salonunda yapıldı. 2 gün süren müsabakalarda Karaman, Osmaniye, Mersin, Burdur, Kahraman Maraş, Antalya, Isparta ve Hatay ve il karmalarından sporcular kıyasıya mücadele etti.

Adana olarak önemli spor müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, “Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Müsabakalarına en iyi şekilde ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz gururluyuz. Adanalı sporseverler iki gün boyunca devam eden müsabakalara yoğun ilgi göstererek sporcuları yalnız bırakmadılar. Yılmazel, müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ediyor, 14-15 Mart 2020 tarihlerinde yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılacak sporculara da başarılar diliyorum" dedi.

Organizasyonun ardından ödül töreni ile dereceye giren tüm takım ve sporculara madalya ve başarı belgelerini, dereceye giremeyen takım ve sporculara ise katılım belgelerini Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel takdim etti. Törende Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Hanifi Altun ile ANALİG İl Koordinatörü Hamza Terkeşli de hazır bulundu.

Başa dön tuşu