SARIÇAM

“Kurumsal Mükemmelliğe Doğru”

“Kurumsal Mükemmelliğe Doğru Çalıştayı”  4-5 Şubat tarihlerinde Mersin’de düzenlendi. Çalıştaya, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi yöneticileri ile kalite birimi çalışanları katıldı. Kalite ve mükemmellik modeli danışmanı Celal Seçkin’in vermiş olduğu eğitim seminerinde konuşan Bilal Uludağ, “Belediyemizde EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulayarak, halkımıza daha kaliteli, iyi, etkin, verimli ve hızlı hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Mükemmel bir belediye olma yolunda ilk eğitim seminerimizi yöneticilerimiz ve kalite birimi çalışanlarımızla bir araya gelerek gerçekleştirmiş olmaktan memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Bilal Uludağ, Türkiye ve Avrupa’daki özel işletmelerde olduğu gibi, artık kamu alanında da birçok kurumun EFQM Mükemmellik Modeli ile yönetildiğini belirterek, ‘Kalite yolculuğunu son derece önemsiyoruz. Yapılan çalışmalarla EFQM Mükemmellik Modelini belediyemizde en etkin biçimde uygulayacağımız, Türkiye ve Avrupa’da adı anılan bir belediye olacağımıza inanıyoruz. İlkini gerçekleştirdiğimiz Çalıştayımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

2 gün devam eden “Kurumsal Mükemmelliğe Doğru Çalıştay kapsamında; kurumsal mükemmelliğe giriş, kurumsal mükemmelliğin temel kavramları, kamu kuruluşlarından örnekler, mevcut durum analizi ve kurumsal mükemmelliğe doğru bir yol haritası üzerinde çalışmalar yapılarak katılımcılara anlatıldı.

Başa dön tuşu