SİYASET

KONGRE SÜRECİNE GİRDİK

Vatandaş ile sürekli istişare halinde olduklarını açıklayan AK Parti Yüreğir ilçe Başkanı Yaşar Turan, her an seçim olacak gibi teşkilatlarını diri olduğunu söyledi.

 

Yüreğir ilçe teşkilatı çalışmaları ile göz kamaştırıyor.  AK Parti Yüreğir ilçe Başkanı Yaşar Turan tarafından organize edilen 74. Danışma meclisi toplantısına ilgi beklenenden çok büyük oldu. Divan Başkanlığı’nı ilçe Başkanı Yaşar Turan, üyeliklerini ise Seçim işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Öznur Çeri, Tanıtım ve Medya Başkanı Şehmus Baysal, Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Gençlik kolları Başkanı Yusuf İslam Özgen yaptı.

 

Yüreğir Kültür Merkezi’nde yapılan 74. Danışma Meclisi’ne AK Parti Adana Milletvekillerinden Abdullah Doğru, Ahmet Zenbilci ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, İl yöneticileri, Yüreğir ilçe yönetimi,  Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve gençlik Kolları eksiksiz katıldı. Gönül belediyeciliğini yapabilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Yüreğir Belediye Başkanı Av. Fatih Mehmet Kocaispir” Yükümüz çok ağır, sorumluluklarımızın bilincinde olarak çalışıyoruz. AK Belediyeciliği teşkilatlarımız ile Adana ile buluşturup destan yazmak istiyoruz” dedi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki başarılı çalışmaları Sayın Erdoğan’a Türkiye Cumhuriyeti‘nin Cumhurbaşkanlığının yolunu açtığını ifade eden AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, “Çok ama çok çalışmalıyız.” Şeklinde konuştu. Dünyanın süper güçlerine rağmen operasyondan vazgeçmeyerek önemli başarılara imza attıklarını ifade eden AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru ”Yapılan danışma meclisleri, Türkiye’nin ufkunu açmaktadır. Bu açıdan Danışma meclislerini önemsiyoruz. İçeride Danışma meclisleri dışarıdaki operasyonlar Halkın AK partiye olan güvenini arttırmıştır. Diye konuştu.

 

AK Parti’nim Halkın partisi olduğunun altını kalın çizgilerle çizen AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan “Kongre sürecine girdik. Bu dönemde daha fazla birlik ve beraberliğimize ihtiyacımız olacaktır. Barış planı hakaretinde Şanlı ordumuz nasıl sınır ötesinde mücadele veriyorsa bizlerde hizmet pınarları düşüncesi ile çalışmaktayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür.  Özünü milletten alan Partimiz insan odaklı çalışmaları ile 17 yıldır başarıdan başarıya koşmaktadır. 1 Ocak 2020 ile 26 Nisan 2020 tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi tamamlayacağız. Kongre süreçleri birlik beraberlik ve kardeşliğin daha fazla ihtiyaç duyulduğu günlerdir. Kongrelerimizi tamamlayarak 2030, 2053 ve 2073 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz inşallah. Gençlik kolları, kadınlar kolu ve ana kadememiz ile tam kadro ile sahadayız. Koordineli çalışmalarımız ile teşkilatımız sürekli diri tutuyoruz.  Eksiklerimizi tamamladık. Bölgemizdeki gelişmeleri yakından takıp ederek hemşerilerimiz mutlu gününde yanında acılı günüde de acılarını da paylaşıyoruz. Sadece seçim döneminde değil diğer dönemlerde de halkımız ile iç içeyiz” dedi. 

 

Başa dön tuşu