YÜREĞİR

KOCAİSPİR HALKLA İÇ İÇE

Yüreğirli vatandaşların acısına ve sevincine ortak olan Başkan Kocaispir mahallelerin sorunlarını yerinde görüp çözüm yolları arıyor. Hasta ve yaşlı vatandaşları da unutmayarak onlara moral veriyor. Hiç bir ayrım gözetmeden çalıştıklarını belirten Başkan Kocaispir ''Ben artık tüm Yüreğirli vatandaşların başkanıyım. Bütün Yüreğir halkına eşit hizmet götüreceğiz. Yapacağımız hizmetlerle Yüreğir'in gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlayacağız.'' dedi.

Siyasi bir partiden seçilmiş olsa da amaçlarının tevazu ve samimiyetle Yüreğir halkına hizmet etmek olduğunu, siyasi kimliğini bir tarafa bıraktığını, görevi sonunda Yüreğir'de hoş bir sada bırakmak olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden özveri ile çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için nerede bir sorun  varsa ilgili birimlerimiz müdahale ediyorlar. Çözümü için mücadele ediyorlar. Eğer kendi sorumluluğumuzda değilse ilgili kurumlarla görüşüp sorunlarının çözümüne destek oluyoruz.'' dedi.

Bu tür ziyaretlerle  vatandaşların istek ve taleplerini ilk ağızdan dinlediklerini, sorunları yerinde gördüklerini ve çözüm noktasında çalışma yaptıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüreğir'de yaşayan vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara moral verip destek oluyoruz. Taziyelerine katılıp acılarını paylaşırken, en mutlu günlerine katılıp sevinçlerine ortak oluyoruz. Birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz.'' diyerek her zaman Yüreğirli vatandaşlarla iç içe olacaklarını söyledi.

 

Yüreğir'in Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir yerleşim yeri olduğunu belirten Başkan Kocaispir ''Zamanımızın çoğu dışarıda vatandaşlarımızla geçiyor. Alanımız çok geniş. Görev sürem boyunca bütün herkese ulaşmak için yoğun çaba içerisinde olacağım.'' dedi.

 

Başa dön tuşu