SEYHAN

KARALAR’A DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

CHP eski Genel Başkan Yardımcıları’ndan Umut Oran’ın da Adana’ya gelerek seçim çalışmalarına destek verdiği programlarda Başkan Zeydan Karalar girdiği her bölgede büyük sevgi seli ile karşılanıyor. Umut Oran ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile birlikte Nakliyeciler Sitesini zeyaret eden Başkan Karalar, ülke ekonomisinin her geçen gün kötüye gittiğini, ancak Adana ekonomisinin çok daha hızlı bir düşüş gösterdiğini söyledi.

 

ÜRETİM DOSTU BAŞKANLARA İHTİYAÇ VAR

Nakliyeciler Sitesi’nde esnafa bir konuşma yapan Umut Oran, artan zor ekonomik koşullar nedeniyle esnafın iş yapamadığını, bu nedenle de yerel yönetimlerde üretim dostu başkanlara ihtiyaç olduğunu kaydetti. Oran, “Bir ülkede, aş iş olmayınca barışta huzurda olmaz. Aş ve işin önündeki engellerden biriside mazot pahalılığıdır. Merkezi hükümet buna bir çare bulmalıdır. Ayrıca daha çok aş daha çok iş istiyorsak Adana’da üretim dostu sosyal belediyeceğin örneklerinden Zeydan Başkanı desteklemeliyiz” dedi.

Umut Oran ve Başkan Zeydan Karalar nakliyeciler sitesindeki çalışmaların ardında Başkan Karalar’ın seçim merkezini de ziyaret etti. Oran burada sokaklarda çalışma gerçekleştiren kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek bir süre sohbet etti.

 

SEYHAN’I KISKANIYORLAR

Yeşilyurt Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısında Başkan Zeydan Karalar’ı CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileri ile partililer ve mahalle halkı yalnız bırakmadı.

 

Milletvekili Şevkin, Seyhan’da başlayan değişim ve dönüşümün tüm Adana’ya yayılması için Zeydan Karalar’ın büyükşehirde, Akif Kemal Akay’ın da Seyhan’da desteklenmesini istedi.

 

Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da, Adana’nın Nisan’da güzel günlere başlayacağını söyledi. Akay, Zaydan Başkan’ın Seyhan’da başlattığı işlerin hiç eksiksiz devam edeceğini de ifade etti.

 

Başkan Karalar ise yaptığı konuşmada, hizmetler nedeniyle Adana’nın diğer ilçeleri’nin Seyhan’ı kıskandığını, bu hizmetleri Adana geneline yaydıklarında tüm Adana’nın kıskanılacağını bildirdi.

Başa dön tuşu