YAŞAM

Hisar Kahvaltı Ve Yemek Takımları!

Hisar, davetlerinize zarif bir dokunuşla sanatı getirmeyi vadediyor. Hem estetik hem de zarif setleriyle gönülleri fetheden Hisar online mağazada şimdi dev kampanya zamanı! Zamandan tasarruf sağlarken lezzeti katlayan tencerelerden kahvaltı ve yemek setlerine kadar birçok üründe kaçırılmayacak fırsatlar sizleri https://www.hisar.com.tr/ adresinde bekliyor! 50’ye varan indirimlerle Hisar her zaman en uygun fiyat garantisini sunar. Her kadının çeyizinde mutlaka yer alması gereken yemek takımları farklı model ve renkleriyle hem gelin adaylarının hem de annelerin gözdesi. Hisar kalitesi ve uzun süre kullanım sunmasıyla her zaman lider marka.

– 12 Kişilik Yemek Takımları

Hangi set size uygun bir türlü karar veremiyorsunuz? En güzel sofraları düşünün. Misafirlerinize sunacağınız mükemmel bir sofrada hangisinin olmasını istersiniz? 12 kişilik yemek takımları size ihtiyacınız olan tüm gereçleri sunuyor. Eksiksiz bir masa kurmak isteyenler için harika bir seçim.

Modern sofraların aranan ürünlerinden Fine Bone China serisiyle Hisar, hem pratik hem de çok şık. Mutfakta kalite denilince akla gelen ilk isim Hisar, sezonun en iddialı indirim kampanyasına imza atıyor. Düğün sezonunda evlenecek çiftleri mutlu edecek mükemmel fiyatlarla evlilik yolunda en büyük destek her zaman olduğu gibi yine Hisar’dan!

– 6 Kişilik Kahvaltı Takımları

Bir mutfağın olmazsa olmazı kahvaltı takımları. Sayısına karar vermekte zorlanıyorsanız en ideal olanları 6 kişilik kahvaltı takımlarıdır. Çünkü hem kalabalık sofralar için ihtiyacınız olan tüm ürünleri sağlar hem de uzun ömürlü olur. Sektörde her zaman ilklere imza atan Hisar yenilikçi ve modern tasarımlarıyla, estetik ve konforu buluşturuyor. Üstelik tek tıkla kapınıza kadar gelen ürünler ile evinizin konforunda alışveriş yapmanın tadını çıkarabilirsiniz.

– Servis Seti

Salata servis setlerinden çay kahve servis setlerine kadar şık bir sofranın en önemli tamamlayıcıları Hisar farkıyla sizleri bekliyor. Seçili ürünlerde görülmemiş indirimler ile servis seti konusunda geniş bir yelpaze bulacaksınız. Yemek yaparken mutfakta ya da sofrada, işlerinizi kolaylaştıran hisar ürünleri her zaman en iyi yardımcınız. Kullanımı kolay ve lezzetli yemeklerinizin kahramanı tasarımlar ile şıklık sofralarınıza yansıyacak.

 

Başa dön tuşu