SARIÇAM

Her zaman engellilerimizin yanındayız

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, herkesin engelli olan vatandaşlarımızın sıkıntılarını hmesi gerektiğini belirterek, “ Sadece bir gün değil her zaman engellilerin yanında olmamız gerekir. Biz de Belediye olarak ilçemizde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz.”dedi.

Asım Savaş Kapalı Spor Salonu’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra MHP Adana Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varlı, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, MHP Sarıçam Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocatürk, Adana Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vahap Can Kasapgil ile çok sayıda engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, etkinliğe katılan engelli vatandaşlar ve ailelerin yanlarına giderek onlarla bir süre sohbet etti. Bilal Uludağ, “Engelleri Beraber Aşıyoruz “ sloganı ile bu anlamlı günde engellilerin topluma kazandırılması ve sosyal faaliyet kapsamında farkındalık oluşturmak istediklerini ifade etti. Bilal Uludağ,”Etkinlik nedeniyle özel donanımlı aracımızla tekerlekli sandalyede olan  engelli kardeşlerimiz evden alınarak salona getirildi.  Ayrıca şunu unutmamalıyız ki, her sağlıklı birey de bir engelli adayıdır. Biz de belediye olarak her zaman engellilerimizin yaşayacakları sıkıntıların takipçisi olacağız. Onların yaşam koşullarının en iyiye getirebilmek ve ailelerinin yaşadıkları zorlukları kolaylaştırmak için çaba içinde olacağız. Bu etkinlikte emeği geçen Spor Müdürlüğümüze ve Adana Görme Engelliler Spor Kulübüne ve katılımcılara çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

FUTBOL MAÇI YAPTILAR

Adana Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vahap Can Kasapgil ise 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla etkinliği gerçekleştiren Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve ekibine böyle bir farkındalık yarattığı için teşekkür ederek plaket verdi.

Daha sonra ise Adana Görme Engelliler Spor Kulübü üyelerinden yüzde 30 Görme engelli olanlar ile Sarıçam Belediyesi Spor Müdürlüğü çalışanları arasında futbol maçı yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen ve ilgi ile izlenen karşılaşmayı 6-5 kazanan ise Görme Engelli sporcular oldu. Karşılaşma sonrası ise sporcular kupayı Başkan Bilal Uludağ’ın elinden aldılar.

Başa dön tuşu