YAŞAM

Gazeteci Fatoş Tekbaş (Kara Kızı) Yumoş Tekbaş’ı kaybetti

Uzun zamandır tedavi görüyordu. Fatoş Tekbaş kalp krizi geçiren kızına yaklaşık 15 dakika kalp mesajı ve suni teneffüs yaptı, lakin hayata dönmedi. Yumoş Tekbaş, gazeteci Tekbaş’ın hayatına 29 Ekim 2010 günü girdi. 26 Mayıs 2019 saat 9.37’de hayata gözlerini yumdu. Yaklaşık 9 yıl birlikte idiler.

 

Doruk Gazeteci Sahibi Fatoş Tekbaş dişi Pekines cinsi köpeğini bu sabah kaybetti. Uzun zamandır tedavi altındaydı. Kalp hastası bir dişi candı. Sabah 9.20 sularında şiddetli bir şekilde kalp krizi geçirdi. Sahibi Fatoş Tekbaş yaklaşık 15 dakika kalp masajı ve suni teneffüs yaptı ama hayata dönmedi.

 

Tekbaş duygularını şöyle açıkladı. “Zaten bir şeyler olacağı içime doğmuştu, 25 Mayıs akşamından sabaha kadar uyumadım, o da uzun zamandır ilk defa yanımdan hiç ayrılmadı, ateşi çok fazla yüksekti, ve sabaha kadar ateşini düşürmeye çalıştım. Kısacası o bir köpek değildi. O benim hayat arkadaşım, yoldaşım ve canımdı. Hep gelir patisini bana dokundurur, ‘beni sev’ derdi. Onu hep fok balığına benzetir ve ‘kara kızım, Porsuk’um’ diye severdim.  9 yılımızı birlikte geçirdik. O Minik’ime, Nefertitim Prensesim Yumoş Tekbaş’a kavuştu. Şimdi üçü birlikte cenneteler. Acım gerçekten büyük. Ama şüphesiz bizler Allah’tan geldik, Allah’a döneceğiz. Güzel geçirdiğimiz günleri hatırlayacağım, onu çok özleyeceğim, mekanı cennet olsun. Ülkemdeki bütün insanlara sesleniyorum, içim kan ağlarken, Adana sıcağı malum, lütfen herkes kapısının önüne bir tas su koysun. Bu aziz mübarek günde hayra girmiş olurlar.’ Diye konuştu.

 

Başa dön tuşu