ÇUKUROVA

Çukurova Zabıtası fırınları denetledi

Başkan Soner Çetin, işini layıkıyla yapan esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek, “Ancak ruhsatlarında belirtilen alanların dışında faaliyet gösterenlere izin veremeyiz” dedi.

 

Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırın ve unlu mamul işletmelerinde denetimlerini sürdürüyor.

 

Zabıta ekipleri fırın ve unlu mamul işletmelerine yaptığı denetimlerde öncelikle ruhsat kontrolü yaptı. Kontrollerde ruhsat dışı üretim yaptığı tespit edilen işyerleri hakkında tutanak tutularak, işlem yapıldı. Fırın ve unlu mamul üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerin sürdürüleceği ifade edildi.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önceliklerinin halk sağlığı olduğunu belirterek, “Ekiplerimiz rutin denetimlerini gerçekleştiriyor. Fırın ve özellikle unlu mamul üreticileri hakkında ruhsat dışı üretim yapıldığına dair çeşitli ihbarlar da alıyoruz. Böyle bir duruma kesinlikle izin veremeyiz. Herkes ruhsatında belirtilen sınırlar içinde faaliyet göstermek zorundadır” dedi.

 

Her zaman esnafın yanında olduklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Niyetimiz esnafımızı mağdur etmek değil. Aksine ruhsat ihlali yapan işyerleriyle ilgili işlem yaparak işini düzgün yapan esnafımıza destek oluyoruz. Hem halkımızın sağlığına önem veriyoruz hem de esnafımızın mağdur olmasının önüne geçiyoruz. Denetimlerimiz ekiplerimiz tarafından aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu