ÇUKUROVA

Çukurova’da Kılıçdaroğlu heyecanı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Adana’nın 25 yıllık imar sorununu çözdük. 16 bin hak sahibine Sayın Genel Başkanımızın katılacağı törenle tapuları teslim edilecek” dedi.
 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 Ocak Pazar günü Çukurova Belediyesi’nde düzenlenecek tapu dağıtım törenine katılmak üzere Adana’ya geliyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun tören öncesi yine Çukurova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Yüzüncüyıl Gülen Yüzler Semt Kreşinin açılışını yapması da bekleniyor.
 

5 Ocak Pazar günü Adana’nın iki bayramı birden kutlayacağını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin “5 Ocak’ta Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 88’inci yıldönümünü coşkuyla kutlayacağız. Bu vesileyle Büyük Önder Atatürk ve tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle anıyor şükranlarımı sunuyorum. Öte yandan 25 yıldır kangren haline gelmiş, binlerce insanımızı mağdur etmiş imar sorununu çözdük. 16 bin hak sahibine törenle tapularını dağıtacağız. Yani iki bayramı birden kutlayacağız” dedi.
 

Başkan Soner Çetin, saat 16:00’da yapılacak tapu dağıtım törenini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile gerçekleştireceklerini belirterek, “Sayın Genel Başkanımız bu güzel günde bizlerle birlikte olacak. Belediye binamız önünde yapacağımız törende vatandaşlarımıza tapularını vereceği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız, tapu dağıtım töreni öncesi Yüzüncüyıl Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız semt kreşimizin de açılışını gerçekleştirecek. Tapu dağıtım töreninden sonra da Manuş Baba konseri ile kurtuluş coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu güzel günde birlikte olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu