SPOR

Bizim için hayati bir maç’

Teknik patron Engin İpekoğlu, Mavi-Lacivertli oyunculara 2 grup halinde yarı sahada taktik maçı yaptırdı. Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

Camia olarak kendinden emin olduklarını söyleyen Başkan Sedat Sözlü, Ümraniyespor maçını kazanıp mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Sözlü, ‘’Konum itibariyle alt tarafa daha yakın olsak da biz aksi bir durumu düşünmüyoruz. Bu maçı alıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bu maça kenetlendik.

 

Kazanacağız inşallah. Adana Demirspor bu durumu hak etmiyor. Yoksa bu kadromuz gerçekten iyi bir kadro. Bire bir inceleyecek olursak oyuncuların kendi duruşu bu kadronun neler yapacağını gösteriyor zaten. Ama maalesef bazı şeyler iyi gitmiyor.

 

Kalan 9 maçta iyi gitmeyen şeyleri düzeltmeye çalışacağız. Takımımızın yeri her zaman zirvedir. Ben zirvenin dışında hiçbir yeri kendime ve takımımıza yakıştıramıyorum. Ölüm kalım maçları bizi bekliyor. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum’’ diye konuştu.

Başa dön tuşu