YÜREĞİR

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Başkan Kocaispir mesajında şu ifadelere yer verdi: “Annelik en yüce duygularının başında gelir. Biz cenneti annelerin ayakları altında gören bir inancın mensuplarıyız. Annelik, sadece, bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını, düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların arkasında güçlü bir annelik vardır.  

Anne koruyan, kollayan, kol kanat geren, evladının geleceği için kendini arka plana iten kişidir. Anne ilk öğretmen, ilk hemşire, ilk arkadaş, ilk sırdaştır. Ve belki de ilk kelimelerimiz annelerimizdir. Anne, kişiyi kendisinden daha çok tanıyandır. Yemeyen yediren, giymeyen giydiren annelerimiz, şefkatin, merhametin, fedakârlığın timsalidir.

Bu duygu ve düşüncelerle hayatımızın en değerli varlığı, ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden tüm annelerimizin, Anneler Günü'nü kutluyor; saygı, sevgi ve hürmetle sağlıklı ömürler diliyorum.”

 

Başa dön tuşu