GENEL

BAŞKAN KARALAR: “CEYHAN’I BİRLİKTE UÇURACAĞIZ”

Ceyhan Belediye binasında gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde Adana Milletvekili Ayhan Barut,Orhan Sümer ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Başkan Erdem’e tebriklerini sunarak Ceyhan’a olan desteklerinin süreceğini vurguladılar.

 

“Büyükşehir’in Desteği Devam Edecek”

 

Ziyarette bulunan heyet adına Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e tebriklerini ileten Başkan Zeydan Karalar; “ Büyükşehir’in desteği her zaman sizinle olacak. Şu anda korona salgınından dolayı hizmetlere ağırlık veremiyoruz ama salgından sonra aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Çatalan suyunun Ceyhan’a getirmek için çalışmalarımız sürüyor. Hizmetlerimizle Ceyhan’ı uçuracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 

“1 Yıldır Ceyhan’da Sürdürülen Üstün Hizmet Performansının Devam Edecek”

 

 Başkan Zeydan Karalar’ın ardından Başkan Erdem’e teşekkürlerini sunan Adana Milletvekili Ayhan Barut da; “ 31 Mart’tan kazanılan zafere gölge düşürmek için bir takım oyunlar oynandı ancak biz bu oyunu bozduk. Kadir Başkan’ın başlattığı hizmet seferberliği ve projeler aynı şekilde devam edecek. 1 yıldır Ceyhan’da sürdürülen üstün hizmet performansının devam edeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu