GENEL

BAŞKAN ERDEM 23 NİSAN DOLAYISIYLA

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem mesajında ;"Yüce meclisin  kurulduğu gün Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bir bayram olarak armağan edilmiştir.
 
İşte bu hediye, evlatlarımızın geleceğimizdeki önemli yerinin en somut göstergesidir. Çocuklarımız, ülkemizi parlayan geleceğe taşıyacak birer umut kaynağıdır. En büyük zenginliğimizdir.
 
Evlatlarımızın kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, ülkemizi hep bir adım ileriye taşıyacak nitelikte, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı bireyler olarak yetişmesi ise bizim en büyük temennimizdir.
 
Bu yıl korona virüs salgını nedeniyle maalesef bayramımızı caddelerimizde, sokaklarımızda kutlayamayacağız ama bu milli bayramımızı coşkuyla kutlamamıza engel değil. Caddelere çıkarmıyorsak gökyüzü bizim. 23 Nisan Perşembe günü saat 17:00'da Atatürk'ün çocukları olarak damlarımızdan uçurtmalar uçurup şarkılar söyleyeceğiz. Çocuklarımızla birlikte bayramımızı coşkuyla kutlayacağız.
 
Dünyanın dört bir yanında istikbalimizi parlayan gözleriyle aydınlatan çocuklarımızı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sevgiyle kucaklıyor, aydınlık bir geleceğe olan inançla gözlerinden öpüyorum." dedi.

Başa dön tuşu