ÇUKUROVA

Başkan Çetin’den annelere mektup

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Anneler Günü’nde ilçede yaşayan 65 yaş üstü annelere mektup gönderdi.

Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin ulaştırdığı mektubu ve Başkan Soner Çetin’in hediyesini alan anneler bu sürpriz karşısında oldukça duygulandı.

Mektubuna “Değerli Anneciğim” ifadesiyle başlayan Başkan Soner Çetin, anneliğin kutsallığına vurgu yaptı, 65 yaş üstü vatandaşların salgın dolayısıyla sokağa çıkma yasağından dolayı sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, bu sıkıntıların el birliği ve dayanışma içinde kısa zamanda atlatılacağını umduğunu vurguladı.

Başkan Soner Çetin, “Yaşımız kaç olursa olsun her zaman sığındığımız annelerimiz ve annelik duygusunu betimlemek, onlara cümlelerin en güzelini sunmaya çalışmak, hayatımızdaki yerini anlatmak hiç de kolay değil. Bunu yılın sadece bir günü yapmak hiç de anlamlı değil.

Yılın her günü, bizi koşulsuz seven bu güzel kadınlarındır. Çocuklarıyla birlikte güvenle, mutlulukla, özgürce yaşayabilecekleri, şiddet, savaş, istismar ve kötülüklerin olmadığı, adaletli bir düzen ve toplum onların en büyük arzusu, en güzel hediyesidir.

Bizlerin görevi ise onlara böyle bir dünyayı sunabilmektir. Belki böylece emeklerinin karşılığını ödeyebiliriz” ifadelerini kullandığı mektubunu, “Anneler Gününüzü kutluyor, ellerinizden öpüyorum” sözleriyle tamamladı.

 

Başa dön tuşu