SİYASET

Akçakale’nin “Evet” hedefi yüzde 98

Halkın 16 Nisan’daki referandumda, Türkiye’nin geleceği adına çok önemli bir tercih yapacağını ifade eden Ayhan, “Bu referandum, 94 yıllık Cumhuriyet tarihimizde önemli bir dönüm noktası. Çünkü halkımız referandumda çocuklarının, torunlarının geleceğini oylayacak” dedi.

 

“SANDIKTAN ÇIKACAK ’EVET’LE MİLLET KAZANACAK”

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye’nin, halkın yüzde 50’sinden fazlasının oyunu almış, güçlü liderler tarafından yönetilmesinin yolunun açılacağını belirten Ayhan, “Arkasında milletin güçlü desteği olan liderle ülkemiz her alanda daha güçlü adımlar atacak. Sandıktan çıkacak ‘evet’le yönetimde istikrar sürekli hale gelecek; koalisyonların neden olduğu kavga, kriz ve kaos ihtimali ortadan kalkacak.

 

Bürokratik engeller daha hızlı aşılıp, kararlar daha hızlı alınacağından büyüme de hız kazanacak. Böylelikle ekonomimiz güçlenecek, halkın refah düzeyi yükselecek ve ülkemiz hem bölgesinde hem dünyada söz sahibi ülkeler arasındaki yerini sağlamlaştıracak. ‘Evet’le devlet kazanacak, millet kazanacak” diye konuştu.

 

“BÖLGE İNSANI AK PARTİ’YE VATANI, BAYRAĞI İÇİN OY VERİYOR”

 

Akçakale için referandum hedeflerini de açıklayan Ayhan, şöyle devam etti:

 

“1 Kasım 2015’te yapılan son genel seçimde AK Parti’nin en yüksek oy oranına ulaştığı ilçeler arasında Türkiye genelinde ikinci olmuştuk. Yüzde 90 civarında oy almıştık. Ben her zaman söylüyorum. Harran Ovası bölgesinde oy veren insanların çoğu bayrağı, vatanı ve geleceği için oy veriyor.

 

En başta da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgilerinden dolayı oy veriyorlar. Komşu ilçemiz Harran ile bu konuda aramızda tatlı bir yarış var. Genelde onlar her seçimde birinci olur, biz ikinci. Yaptığımız araştırmalar neticesinde şu anda ‘evet’ oylarının oranı ilçemizde yüzde 95’lerde. Ancak, bizim hedefimiz yüzde 98’e ulaşıp, Haran’ı da geçmek.”

Başa dön tuşu