SEYHAN

Akay halkın Ramazan bayramını kutladı

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya, Başkan Akif Kemal Akay’ın yanı sıra, Meclis üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim Müdürleri belediye birimlerindeki personeller iştirak etti. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından konuşan Başkan Akay bayramların birlik ve beraberlik içinde geçmesi istedi.

Başkan Akay şöyle konuştu;

“Ülke olarak zor günler geçiriyoruz.  Salgın ve salgının tetiklediği sorunlar,  hepimizin, birbirimize kenetlenerek ayakta dimdik durmamızı gerektiriyor.  Ortak tarih, din ve yaşadığımız coğrafya gibi bizi birbirimize bağlayan başlıca değerlerimiz, bu zor günleri de atlatacağımıza dair inancımızı artırıyor. Salgın döneminde yardımlaşma ve paylaşma duygusunu ön plana çıkararak yurttaşlarımızın sıkıntılarını en aza indirmek için gayret ettik. Özellikle milli ve dini bayramlarda daha da öne çıkan birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük gücümüz olmuştur.

 “HALKIMIZIN KENETLENMESİ YARINLARA UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLIYOR”

Halkımızın, bin yıldır iç içe yaşamaktan aldığı güçle ve Ramazan ayının ruhunda olan birlik, beraberlik, paylaşma duygusuyla birbirine kenetlenmesi bizleri de sevindiriyor ve yarınlara umutla bakmamızı sağlıyor. Bu duygularla; Seyhan’a değer katmak için emek veren çalışma arkadaşlarımız ve tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını bir kere daha kutlarken, bu kutsal günlerin bizi birbirimize daha çok yakınlaştırmasını diliyorum.”

Daha sonra sosyal mesafe kurallarına uyularak sözlü olarak bayramlaşma gerçekleştirildi.

Başa dön tuşu