GENEL

AKADEMİSYENLER ALZHEİMER HASTALARI İÇİN KOŞACAK

Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nuran Öğülener, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Fatma Kunt ve Avukat Ender Kıvanç Kunt 3 Kasım Pazar günü yapılacak olan 41. istanbul maratonunda Türkiye Alzheimer Derneğinin (TAD)  ‘’Hayatlarını Değiştirebilirsiniz’’ projesi kapsamında iyilik peşinde koşacaklar.

Amaçlarının Alzheimer Hastalarının yararına kullanılmak üzere bağış toplamak olduğunu dile getiren üç isim, Türkiye Alzheimer Derneği Adana Şubesini temsilen koşuya katıldıklarını dile getirdiler.

Konu ile bilgi veren Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Nöroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Adana Şube Başkanı Doç. Dr. Ahmet Evlice,“İyilik Peşinde Koş” platformunun sivil toplum kuruluşlarının projelerini desteklemek amacıyla kurulan yardımsever gönüllülerden oluştuğunu, yıllardır Türkiye Alzheimer Derneği’nin farklı şubelerini temsilen birçok kişinin İstanbul maratonuna katıldığını belirtti. Evlice TAD Adana Şubesi olarak bu projeye ilk defa katıldıklarını belirterek, bağışlardan elde edilecek gelirlerle Adana da Alzheimer hasta ve yakınlarına destek verebilecek yeni projeler geliştireceklerini söyledi.

Kampanyaya destek sağlamak isteyenler “adimadim.org” web sitesinden bağış yapabileceğinin de altını çizen Evlice, Bağış yapmak isteyenlerin;

Nuran Öğülener için CC49473

Ender Kunt için CC47176

Fatma Kunt için CC47181

Kodlarını kullanmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Başa dön tuşu