YAŞAM

ADANALI GENÇ SİYASETÇİ TUĞBA TAPSIZ ALMANYA’DA FİKİRLERİNİ ANLATACAK

Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu’nun kurucu ortakları dışında İngiltere Büyükelçiliği, İsveç Başkonsolosluğu, Sabancı Vakfı, Stiftung Mercator ve Vehbi Koç Vakfı’nın da destekleriyle Almanya’da bir dizi temaslarda da bulunacaklarını belirten Tuğba Tapsız, “Avrupa kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, Büyükelçilik ve çeşitli STK ziyaretleri yapacağız. Söz hakkına sahip olacağımız yerler de olacak. Ayrıca, Almanya Parlamentosu’nda da bir dizi temaslarda bulunacağız. Ülkemi ve İYİ Parti’yi en iyi şekilde temsil edeceğim için çok mutluyum” dedi.

 

HEM GENÇ, HEM ADANALI, HEM HEYECANLI

Konuşurken, yaptığı işin önemine sürekli vurgu yapan genç Tuğba Tapsız, kısa sürede Ankara’da siyaset yapma başarısını göstererek, basamakları hızla tırmanmaya başlamış bile. Tapsız, 2017 yılında Çukurova Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olur olmaz, İYİ Parti’nin kurulduğunu ve kuruluşunda yer aldığını belirtti.  İYİ Parti Gençlik Kolları’nda görev yapan Tuğba Tapsız, STK’lardaki gönüllülük çalışmaları ile kendini keşfettiğini ifade ederek, “İnsanlara dokunmayı seviyorum. Habitat Derneği Yarını Kodlayanlar Projesi ve Paramı Yönetebiliyorum Projesi eğitmeni, Genç Dostu Kentler Projesi elçiliği görevlerini de bir dönem üstlenmiştim. 81 ildeki gençlerden sorumlu olarak UGP’de yürütme kurulu üyeliği yaptım. Şuan İYİ Parti Gençlik Kolları STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyorum” dedi.

ADANA, BENİM VAZGEÇİLMEZİMDİR

Siyasetin dışında iş dünyasında da hayallerinin olduğunu belirten İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Tuğba Tapsız, “Aktif siyasetin yanında doyduğum ve büyüdüğüm Adana’da iş hayatına atılmak, bu kentin ekonomisine ve insanına katkı sunmak istiyorum. Adana benim vazgeçilmezimdir” diye konuştu.

Başa dön tuşu