SEYHAN

ADANA VE YUMURTALIK’TA TARİH YAZACAĞIZ

Yumurtalik merkezde CHP Adayı Erdinç Altıok’un seçim bürosunun açılışına katılarak çalışmalara başlayan Başkan Zeydan Karalar, daha sonar ovadaki köylülerle buluştu. Yol kenarındaki üreticilerle de sohbet eden Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

 

SORUNLARI EN KISA SÜREDE ÇÖZECEĞIZ

“Adana’nın en ucra köşesini de sorunlarını da biliyorum. Konuştuğum tüm vatandaşlarımızın ortak sorunu yol ve su olarak ortaya çıkıyor. 31 Mart’ta tercihinizi bizden yana kullanıp Zeydan Karalar’ı Büyükşehir, Erdinç Altıok’u da Yumurtalık Belediye Başkanı yaptığınızda sizlere buradan söz veriyorum, en kısa sürede yol ve su sorununu çözeceğim.” 

 

YUMURTALIK ADANA’NIN İNCİSİ

Bir belediye başkanının asli görevinin, temizlik, yol ve su olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Bir başkan bu hizmetleri yerine getirmezse neden başkanlık yaparki. Bizler sizlerin bu temel hizmetlerinizi yerine getirdikten sonar sosyal belediyecilik hizmetiyle de yaşam kalitenizi yükselteceğiz. Adana’nın incise konumundaki Yumartalık’ı bir turizm merkezi haline getireceğiz. Ovadaki köylülerimizi ve üreticilerimizi de unutmayacak onların ürünlerini değer katmak için kooperatifler kuracağız” dedi.

Başa dön tuşu