SPOR

Adana Demirspor Belek’te ilk hazırlık maçını oynadı.

Mavi Lacivertli takım  karşılaşmaya kalede Kurtuluş, savunmada Semih,Tayyip,Vedat Bora,Mehmet Uslu orta alanda Tevfik,Hasan Kılıç ,Carayol,Erkan Zengin, Aosman forvette de Gladkyy şeklinde başladı.İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Kurtuluş’un yerine Vedat Karakuş,Semih’in yerine Adil,Tayyip’in yerine Mitroviç,Mehmet Uslu’nun yerine Barış Turan,Erkan Zengin’in yerine Volkan Şen,Carayol’un yerine Berk Yıldız,Hasan Kılıç’ın yerine Hamidou Traore,Aosman’ın yerine Sinan Kurt ve Gladkyy’nin yerinede Samed Ali oyuna girdi.Teknik Direktör Uğur Tüteneker 69.dakikada Tevfik’in yerine Yusuf Emre ve Vedat Bora’nın yerine de Yiğit Kadıoğlu’nu oyuna aldı.

Karşılaşmanın 81.dakikasında Traore orta sahadan kaptığı topu uzun bir pasla Volkan Şen’e gönderdi. Tecrübeli oyuncu  ceza sahası içinde bomboş pozisyonda Samed Ali’yi topla buluşturdu ve Adana Demirspor  1-0 öne geçti.

85.dakikada önde baskıyla topu kapan Samed Ali kalecinin yanından topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının  ikinci golünü attı. Böylece Adana Demirspor  Belek kampında oynadığı ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrılmış oldu. Sakatlıkları nedeniyle Emre Nefiz ve Kosecki bu karşılaşmada forma giyemezken yeni transferi Dibba takımdan ayrı çalıştı.

Başa dön tuşu