SPOR

Adana ASKİ, spor basını ile buluştu

Adana Emirgan Şütiş’te düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Adana ASKİ Genel Müdürü ve Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, Genel Menajer Fatih Yücel, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD ) Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz, spor medyası temsilcileri, sporcular ve kulüp teknik kadrosu hazır bulundu. Adana ASKİ Spor Kulübü tarafından katılımcı medya mensuplarına plaket takdim edildi.

SPOR MEDYASI ÇOK ÖNEMLİ

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, “Spor kulüplerinin bir tarafı sporcu, bir tarafı yönetim, bir tarafı taraftardır. Ama bir taraf da vardır ki bu işin emekçi kısmıdır ve her zaman ihmal edilmişlerdir. Bu taraf spor basınıdır. Bu aslında geçtiğimiz sezon sonu olması gereken bir organizasyondu. Geçtiğimiz sezon spor basınının kulübümüze verdiği manevi destek bizleri çok memnun etti. Bu yüzden bunu geç kalınmış bir teşekkür olarak kabul ediniz” diye konuştu.

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de “Adana ASKİ Spor yaptığı işlerle Adana’nın bir markası olma yolundadır. Yönetimin, takımı Adana ile  bütünleştirme çabaları takdir edilecek bir davranıştır. Bizler Adana için yapılan her hayırlı işe destek olduğumuz gibi, Adana ASKİ Spor’a da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kahvaltılı basın toplantısının ardından sporcular ve basın temsilcileri toplu fotoğraf çektirdi ve sporcular ile soru-cevap şeklinde söyleşi yapıldı.

Başa dön tuşu