SARIÇAM

5000 Konteyner Dağıtıldı

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, eski varil çöp bidonlarının tamamen kaldırılacağını belirterek,”Temizlik İşleri Müdürlüğü dağıtımlarını sürdürüyor. İlçemizi daha temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı gece-gündüz demeden yapıyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren ise 5000 adet çöp konteyneri dağıtıldı.”dedi.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yapılan temizlik çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak, ilçenin temizliği konusunda yapılması gerekenleri, halktan gelen istekler doğrultusunda sürdürdüklerini ifade etti. Başkan Bilal Uludağ,”Temizlik konusu İlçemizin daha temiz bir görünüme kavuşması ve vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından her zaman önceliklerimiz arasında yer almaktadır.”diye konuştu.

 

Konteyner dağıtım işlerinin belirli zaman aralıklarında yapıldığına da dikkat çeken Bilal Uludağ, “Dağıtım çalışmalarımız planlanan zamanlarda devam etmektedir. Göreve geldiğimiz 2014 Nisan ayı itibarıyla ilçemizin bütün mahallelerinde bulunan varil çöp bidonlarını kaldırmayı hedefledik.  Büyük ölçüde de bu hedefimize ulaşarak Konteynerleri, daha önce varil olan çöp bidonlarının yerine koyduk.  Bugüne kadar ki sayısı ise 5000’e ulaştı. Bizler ekip olarak temizliğe her zaman büyük önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Temizlik İşleri müdürlüğümüze ve emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum. Hep beraber daha temiz, tertemiz bir Sarıçam için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu