YAŞAM

100 Melek Tek Yürek

18 Nisan 2020 tarihinde Seyhan Otel’de düzenlenecek olan ve toplum gönüllülerinin özel gereksinimli bireylerle birlikte podyumda yürüyeceği defile öncesi, podyuma çıkacak toplum gönüllüleri ile özel  gereksinimli çocuklar ve aileleri Divan Otel’deki kahvaltıda kaynaşma imkanı buldu. 

Toplum gönüllüleri ve özel gereksinimli çocuklar kaynaştı

Bu yıl 5’ncisi gerçekleştirilecek Engel Olma Destek Ol temalı projenin lansmanı Divan Otel’de gerçekleştirildi. Biz de Varız Destekleme Derneği’nce desteklenen sosyal sorumluluk projesi için Divan Otel’deki kahvaltıda bir araya gelen toplum gönüllüleri ile özel gereksinimli çocuklar ve aileleri tanışma ve kaynaşma imkanı buldu.

Alev Yorulmaz’dan çocuklar için özel tasarımlar

18 Nisan 2020 tarihinde Seyhan Otel’de gerçekleştirilecek olan Engel Olma Destek ol temalı defilede, toplum gönüllüleri, özel gereksinimli çocuklar ile birlikte podyuma çıkacak. Özel gereksinimli çocuklar, Modacı Alev Yorulmaz’ın  özel tasarımlarıyla hayat bulan kostümleri taşıyacak. Bu yılki defilede CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Seyhan Belediyesi Başkan Vekili Rukiye Alpay Çinkılıç, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadayoğlu, Adana Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis 2. Başkanvekili Şule Özülkü ve Büyükşehir Belediyesi Engelli Dairesi Başkanı Levent Cemal Güngör de  podyumda yürüyecek. Ayrıca birçok sürpriz sanatçının da 18 Nisan’da projeye destek vermesi bekleniyor. 

Parlak: Proje her yıl daha da büyüyor

Divan otel’deki kahvaltının ev sahipliğini üstlenen Biz de Varız Destekleme Derneği Kurucu Başkanı İş Kadını Esin Parlak, projenin her geçen yıl daha da büyüdüğünü ve farkındalık anlamında önemli bir misyonu üstlendiğini belirterek, dezavantajlı grupların hayatlarına dokunmaya devam edeceklerini söyledi. Dernek olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Parlak, yeni projeleri de hayata geçireceklerini kaydetti. Esin Parlak, “Özel gereksinimli çocukların ve ailelerinin mutlulukları bizim için her şeyin ötesinde” diye konuştu.

Fisunoğlu: Farkındalık oluşturmak son derece önemli

Dernek Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Fisunoğlu da, her yıl böylesine büyük bir projeyi başarıyla hayata geçirmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, sosyal sorumluluk anlamında farkındalık oluşturduklarını belirtti.  Kent dışında olması nedeniyle lansmana katılamayan Biz de Varız Destekleme Derneği Başkanı Birsen Uçar da, derken olarak sosyal sorumluluk projelerine her zaman tam destek verdiklerini belirterek, toplumun her kesimi için proje üretmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

 
 

Başa dön tuşu