BÜYÜKŞEHİR

Adana Kozan’da direğe çarpan otomobilde 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı

Adana'nın Kozan ilçesinde 45 yaşındaki Sebahattin Eker'in kontrolünde olan otomobil kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptı. Feci kazada otomobilin içinde bulunan sürücünün eşi 45 yaşındaki Zahide Eker yaşamını yitirdi.

Adana’nın Kozan ilçesinde 45 yaşındaki Sebahattin yönetiminde olan otomobilin kontrolünü kaybederek elektrik direğine çarptı. Kazada 45 yaşındaki Zahide iken hayatını kaybederken sürücü ile birlikte 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

FECİ KAZADA 1 ÖLÜ 5 YARALI

Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Boztahta Mahallesi’nde meydana gelen olayda Sebahattin Akar yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan elektrik direğine çarptı. Araçta sürücü ile beraber 6 kişi olduğu öğrenildi. Kazada sürücünün eşi Zahide Eker hayatını kaybederken Eymen Efe Eker (9), Feyza Nur Eker (16) ile yakınları Nurcan Eroğlu (43), Nuriye Başak Eroğlu (15) ve araç sürücüsü Sebahattin Eker yaralandı. Yaralıların hastanede tedavi altına alındığı öğrenilirken Jandarma ekipleri tarafından da kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Başa dön tuşu